ПриватБанк залишив українця без грошової допомоги від ООН. За словами клієнта, кошти були списані з картки в рахунок погашення заборгованості за кредитом. Відповідну скаргу опубліковано на порталі "Мінфін".

Українець заявив, що має заборгованість за кредитом у ПриватБанку, але проживає у зоні бойових дій та виживає, отримуючи допомогу від благодійних організацій. Так йому на карту прийшла грошова допомога від ООН, але скористатися нею він так і не встиг, оскільки кошти с рахунку були списані.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Доброго дня, людина, яка проживає в зоні бойових дій і має статус "людина, яка не має права на пенсію", отримала другий транш від ВПП ООН, але ПриватБанк не вигадав нічого кращого, як перевести ці кошти на погашення кредиту", - поскаржився клієнт.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Українець зазначив, що його офіційний дохід нижчий за прожитковий мінімум і при цьому його ще й залишили без грошової допомоги.

"Це ГУМАНІТАРНА грошова допомога та офіційний дохід людини складає 1700 грн., тобто нижче майже прожиткового мінімуму!", - додав обурений клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, можна не боятися, що "заглючить" банкомат: "ПриватБанк розповів, як зняти готівку без ризиків".

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".