Українці, які опинилися у складному становищі через повномасштабну війну, продовжують отримувати підтримку від різних організацій. Так, благодійний фонд БОН видає гуманітарну допомогу у вигляді великої коробки з усім необхідним. Як подати заявку, повідомляє zayava.info.

Благодійний фонд БОН надає гуманітарну допомогу громадянам, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. Допомога надається у вигляді Bon Box - великої коробки, в якій містяться товари першої необхідності, наприклад, їжа, одяг для дорослих та дітей, іграшки, корм для домашніх тварин.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Наголошується, що на даний момент організація надає підтримку одиноким матерям, чоловіки яких загинули через бойові дії або перебувають на фронті.

Як оформити заявку на гуманітарну допомогу

Заяву на отримання Bon Box можна заповнити за цим посиланням.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В онлайн формі потрібно вказати ПІБ, номер телефону та e-mail, а також кратно описати ситуацію, в якій опинилася родина. Після цього описати яка саме потрібна допомога – дитяче харчування, підгузки, засоби гігієни, одяг тощо.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Також потрібно додати скан-копію паспорта або іншого документа, що підтверджує звернення заявника та вказати, куди потрібно надіслати допомогу.

Раніше портал Знай повідомляв, одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.

Також наш портал інформував, що в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, ми писали, мешканцям трьох областей виплатять допомогу: хтось може отримати до 26 400 гривень.