В той час, коли багато наших медиків виїхало закордон, а інша частина виживає в Україні на копійки, у столиці звільнили фельдшера за опубліковані відео в TikTok. Керівництво вирішило, що такий контент ганьбить ім'я швидкої допомоги.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Про це лікарка розповіла у мережі.

Дівчина, на ім'я Валерія, яка вже довгий час працює у швидкій допомозі у м. Києві, розповіла своїм підписникам про те, що її звільнили з роботи, після того, як одне х її відео потрапило в "в тренди" і його побачило керівництво лікарні.

Валерії зателефонував завідувач її відділення і нібито почав розмову з фрази "Валерія, ви чули про вашу колегу? Вона зараз лежить у неврологічному відділенні з підозрою на інсульт. Ви теж так хочете".

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Швидка допомога. Фото: Youtube
Швидка допомога. Фото: Youtube

Дівчину сильно здивувало таке питання і вона не зрозуміла до чого ведуть такі слова, однак наступна фраза все прояснило.

"Ви знімали відео в Тікток"? Я сказала, що так, а мені: "Нам у чат завідувачів скинули ганебні відео, де ви матюкаєтесь у формі, ганьбите швидку медичну допомогу, було прийнято рішення, що такі співробітники нам не потрібні. Говорячи прямим текстом — люди, які не варті честі рятувати інші життя. Якось так було сказано. Негідні рятувати життя через ТікТок, через мат, через накладений на відео звук з матом", — розповіла медикиня.

Швидка допомога, скріншот: Youtube
Швидка допомога, скріншот: Youtube

Дівчина розповідає, що її під натиском примусили написати заяву на звільнення, адже керівництво не мало жодної офіційної причини для цього.

@maybeyourbaby_

Частина 1 #українськийтікток🇺🇦#україна🇺🇦#київ2023#рекомендаціїукраїна#рекомендації#рекомендации#українськийконтент#швидкамедичнадопомога#емд#фельдшер#медицина#медичнийгумор#швидка#103#київ#ambulance#українськийтікток#інтернатура#київвденьтавночі🇺🇦

♬ Experience (Cover Ludovico Einaudi) - 北昼

Нагадаємо, ми писали, що живіт скрутить так, що не розігнетеся: медики розповіли про побічні ефекти від популярної каші.

Як повідомляв "Знай.ua", депресія, напади та загальне погіршення: кому в жодному разі не можна носити прикраси із золота.

Також "Знай.ua" інформував, бородатий бугай заблокував "швидку", яка везла дитину до реанімації: виліз з'ясовувати стосунки.