Українська влада намагається полегшити життя своїм громадянам, особливо тим, хто безпосередньо потерпає від "російського чобота".

Нещодавно стало відомо, що уряд виділить допомогу власникам городів. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Допомога передбачена для тих громадян України, хто втратив врожай овочів через підрив Каховської ГЕС. За кожну сотку земельної ділянки уряд виділить по 3300 грн.

За словами Шмигаля, підрив Каховської ГЕС залишив багато земельних ділянок без врожаю. Багато людей втратили свої земельні ділянки. Через це постраждалим виплатять фінансову допомогу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"На порядку денному сьогодні є рішення про виплати людям у Херсонській та Миколаївській областях, які втратили свої врожаї через вибух на Каховській ГЕС", — сказав Шмигаль.

Відтак, у Херсонській та Миколаївській областях буде виділено 271 мільйон гривень.

Наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами, фото із соцмереж
Наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами, фото із соцмереж

Водночас максимальна сума допомоги за втрачений урожай становитиме 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, ми писали, що українці з дітьми зможуть знайти в Європі безкоштовне житло: куди звертатись.

Як повідомляв "Знай.ua", як і де правильно зберігати цибулини гладіолусів і куди їх можна висаджувати: золоті правила вирощування квітів.

Також "Знай.ua" інформував, щоб особисто не ходити до ПФУ: українцям підказали, як оформити субсидію онлайн - покрокова інструкція.