На полицях українських супермаркетів з'являється все більше сезонних фруктів - як імпортних, так і вітчизняних. Ціни дуже відрізняються від тих, що були до початку війни, проте покупцям пропонують приємні знижки.

На початку серпня супермаркети оновили ціни на фрукти. За даними сайту zakaz.ua, персики в Ашані обійдуться від 59,90 грн/кг до 70,00 грн/кг. Зі знижкою можна придбати інжирний персик 67,90 грн/кг та еліт - 69,50 грн/кг.

Однак у Варусі вартість фрукту досягає 119,90 грн/кг вже з урахуванням знижки. Метро пропонує покупцям персики за 59,18 грн/кг, а інжирні по 103,90 грн/кг.

Ціни на персики, скріншот
Ціни на персики, скріншот

Ціни на персики, скріншот
Ціни на персики, скріншот

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Абрикоси теж коштують недешево, навіть зі знижкою ціни кусаються. Наприклад, в Ашані вартість фруктів коливається від 69,90 грн/кг до 109,00 грн/кг, а у Варус ціна становить 99,90 грн.

У МегаМаркеті абрикоси можна купити за 114,30 грн/кг та 124,70 грн/кг.

Ціни на абрикоси, скріншот
Ціни на абрикоси, скріншот

Ціни на сливи різноманітні, в Ашан їх пропонують зі знижкою від 63,90 грн/кг, є варіант і дорожче - 69,50 грн/кг. У Варус за кілограм слив доведеться заплатити 49,90 грн/кг, а у Метро ще більше – 166,30 грн/кг.

Ціни на сливи, скріншот
Ціни на сливи, скріншот

Нагадаємо, тепер не бутерброди, а сендвічі: українські супермаркети оновили ціни на хліб, ковбасу та яйця.

Раніше ми писали про те, що криваві рублі дорожче за репутацію: які великі корпорації спонсорують вбивства українців

Як повідомляв Знай.ua, вітамінів вистачить не всім: українські супермаркети поділилися новими цінами на апельсини, виноград та лимони.