Незважаючи на війну, українців зобов'язують платити за комунальні послуги, а також рекомендують передавати показання лічильника. Це дуже важлива процедура.

Споживачів закликають передавати показання електролічильника своєчасно – за два дні до закінчення поточного календарного місяця та протягом 1-3 числа наступного місяця (у цьому випадку дані будуть зараховані за 1 число). Якщо трохи запізнитися з термінами передачі, їх розрахують за середньодобовим розміром споживача.

лічильники
лічильники

  • Київ та Київська область

Жителі цього регіону можуть передати показання в особистому кабінеті на сайті ДТЕК, в кол-центр по контактах або через чат-боти (Viber, Telegram, Facebook Messenger).

Київобленерго також приймає дані за номером (044) 459-07-40. Споживачу потрібно обрати цифру 2 у головному меню, ввести номер особового рахунку та поточні показання лічильника. Для передачі показань через Yasno необхідно вказати свій особовий рахунок та ввести свідчення.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще
  • Львів

Показання приймають на сайті Львівобленерго електронною поштою pokaz@loe.lviv.ua, в онлайн-сервісі Персональний кабінет. Також це можна зробити за номером 295-85-13 або смс-повідомленням на короткий номер 5068. Звичайно, чат-боти теж доступні.

  • Одеса

Одесити передають дані з приладу в особистому кабінеті ДТЕК Одеські електромережі або через дзвінок до кол-центру, чат-боти Viber, Telegram, Facebook Messenger.

  • Дніпро

Через ДТЕК Дніпровські електромережі – в особистому кабінеті на сайті, зателефонувавши до кол-центру або через чат-боти (Viber, Telegram, Facebook Messenger). Також доступний спосіб через Yasno за посиланням.

  • Харків

Надіслати свідчення можна на сайті АТ Харківобленерго за допомогою спеціальної форми або встановити мобільний додаток "Харенерго". У ньому є всі функції від передачі даних до оплати.

  • Закарпаття

Є кілька способів: через особистий кабінет на сайті Оператора системи розподілу, по телефону кол-центру 0-800-50-16-20, на електронну адресу call-centr@zakarpat.energy або чат-боти.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, швидко знайдіть лічильник і відкрийте Viber: українцям дали часу до 5 серпня

Раніше ми писали про те, що мешканцям трьох областей виплатять допомогу: хто може отримати до 26 400 гривень

Як повідомляв Знай.ua, все на роботу: в Україні переселенцям "урізають" соціальні виплати