Казий серпень відбувається подія, яка дозволяє загадати багато бажання - зорепад. Але 2023 року буде ще дещо.

І назва тому - Фатальний Супермісяць, який відбудеться вже 1 серпня. Варто зазначити, що у серпні буде ще один Супермісяць – 31 числа. Супермісяце - це період, коли Місяць знаходиться в максимальній близькості до Землі.

Супермісяць, фото Telegram
Супермісяць, фото Telegram

Крім загадування потаємних бажань у ці дні можна також спробувати покращити своє матеріальне становище. Для цього ми розповімо вам про три ефективних обряду (Але про корицю в каві по четвергах теж не забувайте).

Ритуал перший

Для цього ритуалу вам знадобиться грошова купюра будь-якої гідності. Покладіть її на підвіконня так, щоб світло Місяця падало на банкноту. Якщо Місяць не видно за будівлями, помістіть купюру в той бік, звідки видно світло Місяця.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Важливо, щоб вона могла зарядити купюру своєю чарівною енергією. Весь вечір і ніч Місяць наповнюватиме гроші вашого будинку своєю сприятливою енергетикою, і згодом ви відчуєте, що заробіток стає легшим, а фінансовий добробут поступово зростає.

Залучення багатства, кадр з відео
Залучення багатства, кадр з відео

Ритуал другий

Для цього ритуалу візьміть будь-яку з ваших прикрас, краще золоту або срібну. Покладіть його в миску і наповніть водою. Поставте миску на підвіконня так, щоб місячний промінь падав на прикрасу.

Перед тим, як лягти спати, подивіться на Місяць і уявіть, як його енергія наповнює вашу прикрасу силою та притягує до вас фінансове благополуччя. Вранці вмийтеся місячною водою з миски - це подарує вам здоров'я та красу. Тепер ця прикраса стане вашим талісманом, який завжди потрібно носити при собі, щоби притягувати фінансове процвітання.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Ритуал третій

Для цього ритуалу вам знадобиться зелена свічка та аркуш паперу. На аркуші напишіть заповітне бажання, пов'язане з фінансами, або грошову суму, яку ви хотіли б отримати.

Засвітіть свічку і, сидячи із заплющеними очима, трохи потримайте аркуш паперу в руках, візуалізуючи ситуацію, коли ваше бажання вже збулося, і потрібна сума грошей у вас є. Після цього акуратно спалить листок над полум'ям свічки і розвійте попіл за вітром. Цей ритуал допоможе посилити енергію вашого бажання та залучити у ваше життя фінансове благополуччя.

Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube
Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що ретроградна Венера з 23 липня, небезпеки чатують на всі знаки Зодіаку: Овнам конфлікти, Дівам невпевненість.

Раніше ми повідомляли про унікальний гороскоп Таро: названі три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.

Також стало відомо, що астрологи назвали знаки Зодіаку зі сталевими нервами.