На Полтавщині деякі діти загиблих воїнів із багатодітних сімей отримуватимуть щомісячну грошову допомогу у розмірі 2000 гривень. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін у своєму telegram-каналі.

На Полтавщині діти військових, які загинули, захищаючи Україну, отримуватимуть додаткову фінансову допомогу. Розмір виплати становитиме – по 2000 гривень на місяць. Втім, додаткова виплата здійснюватиметься не всім дітям захисників, а лише тим, хто здобуває освіту на денній формі навчання.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Підтримуємо родини полеглих захисників і захисниць. Відтепер діти загиблих воїнів із багатодітних сімей, які навчаються на денній формі в закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, отримуватимуть щомісячну додаткову допомогу", - йдеться у повідомленні.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Наголошується, що грошова допомога фінансуватиметься з обласного бюджету. Депутати вже ухвалили відповідні доповнення до Комплексної програми соціального захисту населення Полтавської області.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців обіцяють забезпечити житлом протягом 2023 року: кому пощастить і чому раніше затримували чергу.

Також наш портал інформував, що українцям з новонародженими дітьми видають набори: хто і як може отримати одяг, харчування та інші товари.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що з 1 серпня все зміниться: уряд попередив про зміни у виплатах, допомоги більше не бачити.