Мами та діти, які опинилися у скрутному становищі через війну, можуть подати заявку на гуманітарну допомогу та отримати все необхідне від продуктів до ліків та іграшок. Допомога надає фонд "В маминих долонях", повідомляє ресурс zayava.info.

Багато українців через повномасштабну війну опинилися у складному фінансовому становищі. Таким категоріям населення надається допомога від різних фондів та благодійних організацій. Зокрема, на гуманітарну допомогу можуть претендувати мами та діти.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так, фонд "В маминих долонях" надає матерям та їхнім дітям продуктові та гігієнічні набори, ліки, дитяче харчування та підгузки, а також солодощі, іграшки та навчальні матеріали для розвитку.

Звернутися за допомогою можуть мами з дітьми до 16 років, які проживають у зоні активних бойових дій або втратили роботу і залишилися без доходу через війну, а також ті, хто переїхав до інших регіонів з окупованих або деокупованих територій, або втратив житло через обстріли.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Гуманітарну допомогу можна отримати, залишивши заявку за посиланням. Претенденту доведеться вказати ПІБ, адресу пошти, довідку ВПО (за наявності), яка допомога і для кого потрібно та куди її доставляти.

Раніше портал Знай повідомляв, гуманітарка для українців із усіх областей: як отримати продуктові набори та які є нюанси.

Також наш портал інформував, переселенці зможуть отримати допомогу від українців, які живуть закордоном: що треба знати.

Крім того, ми писали, українці можуть отримати продуктові набори ще від однієї благодійної організації: як це зробити.