Рефінансування — це фактично заміна одного кредиту іншим.

Фінансові експерти пояснили, у чому вигода. Для того, щоб погасити свій борг, можна отримати від банку рефінансування, щоб не брати в іншого постачальника фінансових послуг. Про це розповідають юристи psm7.com.

Кредити. Фото: скриншот Youtube-відео
Кредити. Фото: скриншот Youtube-відео

За словами юристів, Одна з найпоширеніших цілей рефінансування — отримання більш вигідної процентної ставки, що дозволяє зменшити загальну суму вашого особистого кредиту.

Іноді загальна ситуація на ринку також може бути корисною для позичальників. Як відомо, економічні умови впливають на всі види процентних ставок. Наприклад, національні регулятори можуть маніпулювати ставками, намагаючись приборкати інфляцію або впоратися з іншими економічними кризами.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Ще однією можливою перевагою рефінансування особистого кредиту є подовження терміну його погашення.

Якщо початковий кредит занадто обмежений у часі, і ви розумієте, що не зможете вчасно його погасити, рефінансування дає можливість подовжити термін погашення.

Нагадаємо, ми писали, що тому ви сидите без грошей: звички кожного з нас, які "тягнуть" купюри за купюрою, прикмети.

Як повідомляв "Знай.ua" путінський "вояка" взяв кредит на наречену і втік до армії, дівчині залишається тільки плакати: "Заявив, що це мої проблеми".

Також "Знай.ua" інформував, росіянин просверлив собі голову, щоб вживити чіп: хотів змінити сновидіння.