Фахівці "Нафтогазу" розповіли українцям, як швидко отримати довідку для оформлення субсидії, акт звірки або інші документи. Інструкцію опублікували на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

"Нафтогаз" постійно працює над покращенням сервісів та намагається їх цифровізувати. Наприклад, отримати акт звірки, довідку для оформлення субсидії або пільг, а також довідку про стан рахунку можна в пару кліків, не встаючи з дивана.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Так, щоб спростити собі життя та отримувати необхідну інформацію за лічені хвилини, споживачам варто придбати особистий кабінет в my.gas.ua.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Інструкція з реєстрації в особистому кабінеті

Крок №1: зайти на сторінку gas.ua та у правому верхньому кутку натиснути "Особистий кабінет", а потім "Зареєструватися";

Крок №2: ввести номер особового рахунку (9-значний номер, вказаний на паперовій платіжці) та перші три літери прізвища;

Крок №3: вибрати зручний спосіб реєстрації – через Google, Facebook або за номером телефону;

Крок № 4: створити надійний пароль - не менше 8 символів, з використанням великих і малих латинських літер та цифр;

Крок № 5: пройти додаткову верифікацію по мобільному телефону та насолоджуватися всіма перевагами особистого кабінету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, як заплатити за газ, якщо не прийшла платіжка: все простіше, ніж здається.

Також наш портал інформував, в "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" попередив частину споживачів про зміни: відтепер все по-іншому.