У Києві жителі Троєщини дали жорсткий урок нахабному злодію, який вкрав трос біля житлового будинку, де встановлювали мурал герою, що загинув у бою з окупантами.

Гидкий вчинок чоловіка дуже розлютив мешканців району, тому вони не змогли стримати себе в руках і влаштували йому прочухана. Відео з покаранням опублікували у Telegram-каналі "Лебідь та Шаман".

Злодій вкрав трос для муралу, скріншот
Злодій вкрав трос для муралу, скріншот

Чоловіки розповіли, що лиходій вкрав трос, який використали для створення великого муралу на житловому будинку. Малюнок присвячений українському воїну Максиму Яловцову, більш відомому як Макс Регбіст, який проживав на Троєщині. Він пожертвував власним життям, щоб захистити Батьківщину.

Щоб у інших "не свербіли" руки зробити подібне, місцеві жителі записали на камеру, який урок вони дали злодію. Зокрема, його декілька разів вдарили ногами та руками, а також покрили жорсткими матюками.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"У нас на Троєщині жив Герой Макс Регбіст, який загинув у бою. І хлопці ось вирішили на честь його пам'яті зробити ось таку красу. Але з'явився вандал, який вкрав трос, намагався наламати всю цю красу. І ми хочемо так попередити, щоб, якщо у іншого з'явиться в думках, що-небудь зробити, знай, що ти будеш просто покараний", - сказали чоловіки.

Зловмисник на камеру обіцяв, що такого більше не повториться, а потім на своїх двох швидко втік від чоловіків.

Нагадаємо, що нахабних росіян стільцями побили в Чорногорії: бігли так, що сяяли тапки