Внутрішньо переміщені українці отримують підтримку як від держави, так і від різних благодійних фондів. Так цього разу вони можуть отримати до 150 тисяч гривень на власну справу від організації "СОС Дитячі містечка". Хто та як може отримати ці кошти, повідомляється на офіційному сайті організації.

ВПО з дітьми мають шанс отримати до 150 тисяч гривень на власну справу. Для цього потрібно подати заявку та пройти конкурс. Діє ця можливість для переселенців у Полтавській, Київській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Охочі поборотися за грант повинні відповідати вимогам, а саме:

  • мати довідку ВПО;
  • мати чинний статус ФОП, який вимушено припинив діяльність або бути готовими відкрити його у найближчий місяць.

Внутрішні переселенці. Фото: скрін youtube
Внутрішні переселенці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Зареєструватися для участі в конкурсі бажаючі можуть за цим посиланням. Окрім шансу отримати 150 тисяч гривень, учасники пройдуть триденне офлайн навчання від профільних фахівців та отримають консультації експертів та менторський супровід на шляху розробки та реалізації бізнес-плану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що переселенці зможуть отримати допомогу від українців, які живуть за кордоном: що треба знати.

Також наш портал інформував, що українців обіцяють забезпечити житлом протягом 2023 року: кому пощастить і чому раніше затримували чергу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям з новонародженими дітьми видають набори: хто і як може отримати одяг, харчування та інші товари.