Рівенська АЕС вирішила провести державну закупівлю пива, майже 500 літрів, до новорічних свят, війна вже скінчилася?

Товар поставлять до 29 грудня. Рівненська атомна електростанція (РАЕС) оголосила тендер на закупівлю пива майже на 19,8 тисячі гривень. Атомники хочуть придбати 466 літрів напою за бюджетні гроші. Про це свідчать дані Zakupki.Prom.

У мережі прокоментували держзакупку пива мемами, та критикою, адже в країні йде війна, і витрачати бюджетні кошти на закупівлю пива не надто цікава ідея.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

На фоні здорожчання комунальних платежів, та погіршення фінансового становища, українців помітили, що "у держави грошей - просто завались". Тому вони можуть виділяти кошти на закупівлю кепок, футболок та... пива з морепродуктами на різні державні підприємства за гроші платників податків.

"А ви запитуєте, чому тарифи виросли? Ну так, а пиво за які кошти замовляти", - коментують закупку пива на РАЕС.

Схоже влада випробовує терпіння українців, які вже на межі, через війну та негаразди, віддають останнє на донати ЗСУ, у той час, коли відбувається відверте грабування громадян.

Нагадаємо, ми писали, що новорічний серіал за 10 мільйонів замість дронів: чиновники розкидують гроші на все, окрім перемоги.

Як повідомляв "Знай.ua" "ДІМ" виправдався за серіал "Незабудка" з бюджету під час війни: "Засуньте своє попереднє обурення під ялинку".

Також "Знай.ua" інформував, за півтора року війни нічого не зробили: Кабмін зайнятий презентаціями, а не наближенням перемоги.