Частина українців може отримати додаткову грошову допомогу у розмірі 6660 гривень від благодійної організації ADRA Ukraine. Кому доступні виплати і куди звертатися, повідомляють fakty.

Благодійна організація видає фінансову допомогу мешканцям Херсона та Херсонської області, житло яких постраждало внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС. Так, окрім виплати від держави, постраждалі українці можуть отримати 6660 гривень від фонду ADRA Ukraine.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Допомога надається на кожну зареєстровану людину, але для її отримання потрібно мати акт або офіційний документ, який підтверджує, що житло було пошкоджене внаслідок теракту росіян.

Для оформлення виплати спочатку потрібно звернутися за консультацією на гарячу лінію за одним із номерів: +380673331752, +380931706739 або +380506155750. Після цього потрібно прийти до пункту реєстрації та зафіксувати заявку на виплату допомоги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

При реєстрації заявки додатково можуть знадобитися ідентифікаційний код, свідоцтво про народження, перша і друга сторінки паспорта та прописка. Маломобільні українці мають змогу подати заявку дистанційно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з 1 серпня все зміниться: уряд попередив про зміни у виплатах, допомоги більше не бачити.

Також наш портал інформував, українців обіцяють забезпечити житлом упродовж 2023 року: кому пощастить і чому раніше затримували чергу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, новонародженим українцям виплачують по 3 тисячі гривень: хто може розраховувати на додаткову допомогу.