У "Нафтогазі" розповіли, як передавати показники лічильників людям похилого віку, які не мають смартфона або не вміють ним користуватися. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

До фахівців компанії "Нафтогаз" звернувся українець та поцікавився, яким чином можна передавати показники лічильників людям, які не мають смартфонів та не можуть зробити це через особистий кабінет чи чат-бот.

Поередача показників. Фото: Youtube
Поередача показників. Фото: Youtube

"У мене питання щодо людей пенсійного віку, які не мають сенсорних телефонів, як вони можуть зв'язатися з газопостачальною компанією для передачі показників ", - уточнив українець.

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У "Нафтогазі" зазначили, що громадяни, які не мають технічної можливості передавати показники газових лічильників в онлайн-режимі, можуть просто зателефонувати до одного з номерів: 066-300-28-88, 098-300-28-88 або 093-300-28-88. У голосовому меню потрібно натиснути "8", щоб зв'язатися з оператором для передачі даних. У будні можна звертатися з 8:00 до 19:00, а у вихідні - з 9:00 до 19:00.

Передача показників. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Передача показників. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без цього документа не дозволяйте перевіряти лічильник газу: "накрутять" показники та випишуть штраф.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" пояснив, чому українці бачать у конфорках неякісний газ, але їм не повірили: "Схема супер..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, облгази – суцільна проблема: українка просить Нафтогаз забрати у них функцію передачі показників лічильників.