Українці, які мають цифрову картку від "Ощадбанку", можуть ходити на закупівлі до супермаркетів АТБ та економити на товарах до 40%. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" є одним із найбільших банків країни і регулярно радує своїх численних клієнтів вигідними пропозиціями та акціями. Наприклад, власники картки від "Ощада" можуть відчутно заощадити на покупці продуктів, адже їм доступні знижки до 40% у мережі АТБ.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Втім, пропозиція не поширюється на власників пластикових карток. Для доступу до знижок необхідно оформити цифрову кобрендову картку. Процес займе лічені хвилини, адже бігти у відділення не потрібно і все можна зробити онлайн.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Цифрова карта надає доступ до постійної знижки у розмірі 5% на понад 500 позицій у мережі АТБ у будь-який день тижня. Також щоп'ятниці, суботи та неділі діє знижка до 40% на вибрані хітові товари.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ощадбанк почне перевіряти та блокувати рахунки: хто і коли має пройти ідентифікацію.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе, як треба: кому пощастить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям розповіли, яких доларів не приймають у відділеннях Ощадбанку: "Якщо в гаманці старенькі банкноти..."