В Україні регулярно змінюються ціни на продукти, зокрема на м'ясо. Так, у середині липня деякі види почали дорожчати, але приводи для радості також є.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це свідчать дані порталу Мінфін. Великі українські супермаркети вже оновили цінники. Свинина в основному дешевшає, тільки ошийок виріс у ціні на кілька копійок, до 251,56 грн/кг.
Зокрема ціни на інші частини свинини змінилися так:
- Лопатка подешевшала із 190,06 грн/кг до 188,50 грн/кг.
- Грудинка – з 182,60 грн/кг до 178,47 грн/кг.
- Ребра – з 180,71 грн/кг до 179,96 грн/кг.
- Шашлик – з 208,42 грн/кг до 198,71 грн/кг.
Водночас куряче м'ясо активно дорожчає порівняно з минулим місяцем. Стегна злетіло в ціні зі 109,57 грн/кг до 113,45 грн/кг. Куряче філе теж стало менш доступним і подорожчало із 146,86 грн/кг до 147,60 грн/кг. Вартість впала лише на гомілку з 78,75 грн/кг до 74,45 грн/кг, а також на тушку - з 77,57 грн/кг до 73,8 грн/кг.
Така сама історія із салом. Солоне подорожчало з 262,86 грн/кг до 263,10 грн/кг, а домашнє – з 189,00 грн/кг до 254,00 грн/кг.
Раніше ми писали про те, що супермаркети показали врожай: скільки в Україні коштують молоді морква, капуста та картопля.
Як повідомляв Знай.ua, можна заощадити понад 300 гривень на платіжці: "Yasno" пояснили, як зберегти гроші на електриці
Також портал Знай.ua писав, що з 1 серпня все зміниться: уряд попередив про зміни у виплатах, допомоги більше не бачити