Овочевий сезон в Україні розпочався не надто вдало насамперед для покупців, адже ціни досить сильно кусалися. Однак згодом вони стабілізувалися і вже зараз огірки з помідорами цілком доступні.

Дані сервісу gotoshop свідчать про те, що ціни на огірки та помідори знизилися, а деякі з овочів подешевшали до 10 гривень за кілограм.

Так, кілограм огірків в українських супермаркетах мінімально коштуватиме покупцям 10 гривень. Зокрема, таку ціну встановлено в мережах Мегамаркету. У Сільпо овочі коштують уже трохи дорожче, по 20 грн/кг. Далі вартість лише зростає: Новус – по 23,99 грн/кг, Ашан – від 26,80 грн/кг, а ЕКО Маркет – від 34,90 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот gotoshop
Ціни на огірки, скріншот gotoshop

Помідори також дешевшають, але ціни все ще залишаються на високому рівні, якщо порівнювати з минулими сезонами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Найдешевше овочі пропонують у Новусі, зі знижкою 29% вони обійдуться по 44,99 грн/кг. Також 21% знижку на помідори встановлено в Ашані – 49,90 грн/кг. У ЕКО Маркеті доведеться заплатити таку саму ціну, а у Форі на 9 копійок вище – 49,99 грн/кг.

Рожеві томати у супермаркетах коштують дорожче – від 58 грн/кг, за черрі мінімум попросять 59,99 грн, за жовті – від 66,00 грн/кг, кумато – від 95,90 грн за 450 грам.

Ціни на помідори, скріншот gotoshop
Ціни на помідори, скріншот gotoshop

Нагадаємо, вже збирати не хочуть: в Україні рекордно впали ціни на малину і лохину

Раніше ми писали про те, що в Україні очікується суттєве подорожчання різних послуг: що спровокує зростання цін

Як повідомляв Знай.ua, сезон шашлику добігає кінця? Українців попередили про подорожчання м'яса найближчим часом