Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин чи ринок уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є низка дуже важливих новин.

Справа в тому, що до середини липня великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на картоплю, капусту та моркву та липні. Варто відзначити відразу, що стара картопля, у якої зараз далеко не "пік сезону", продовжує підніматися в ціні.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Молода картопля, скріншот
Молода картопля, скріншот

Вартість картоплі

Згідно із відкритою інформацією, порівняно з минулим місяцем станом на 13 липня середня вартість картоплі зросла з 15,44 грн/кг до 24,90 грн/кг. А ось молода картопля стала дешевшою майже на 7 гривень – 32,06 грн/кг.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ціни на картоплю, скріншот: Minfin
Ціни на картоплю, скріншот: Minfin

Вартість капусти

Значно подешевшала молода капуста – з 48,64 грн/кг до 30,95 грн/кг. Цінник на неї коштує від 27,99 грн/кг (Новус) до 34,90 грн/кг (Варус).

Ціни на капусту, скріншот: Minfin
Ціни на капусту, скріншот: Minfin

Вартість моркви

А ось морква стала дешевшою майже на 9 гривень, склавши 60,63 грн/кг. Кілограм молодої моркви можна придбати за 54,95 грн., тоді як минулого місяця вона продавалася по 57,39 грн./кг.

Ціни на моркву, скріншот: Minfin
Ціни на моркву, скріншот: Minfin

Нагадаємо, і шашлик засмажимо, і бульйончик зваримо: українські супермаркети радують зниженням цін на курятину, свинину та сало.

Раніше повідомлялося, можна жити без городу: які українські супермаркети продають найдешевші огірки, помідори та перець.

Також, поспішайте урвати за приємними цінами: у супермаркетах оновили вартість яєць, макаронів, борошна та цукру.