Одна з найбільших українських компаній, яка користується популярністю серед громадян, які хочуть швидко відправити та отримати свої посилки "Нова пошта", іноді, підносить дуже неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українці скаржаться, що "Нова пошта" відправляє клієнтів у несподівану подорож до поштам, які не відкриваються з першого чи навіть з другого чи третього разу. У компанії просять людей прийти за день. Ось такий сервіс.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzivua.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

"Три посилки прийшли в різні комірки поштамату, оскільки замовляла у різних продавців. Два осередки відкрилися, один не відкривається. Пробувала приблизно 6 разів.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Оскільки посилка потрібна була, край, наступного дня, одразу зателефонувала на підтримку, там мені сказали перевірити мобільний інтернет та вай-фай, геолокацію та блютуз та перезавантажити додаток.

Коли я відповіла, що все працює і дві комірки відкрилися відразу, тільки одна глючить, відповіли спробувати завтра і більше я додзвонитися у підтримку не змогла (довго чекала на відповідь і не дочекалася).

Я організовую свято та підібрала посилку під декор, отже, в день свята вранці доведеться бігати містом та шукати схожий товар! Дуже "вдячна" сервісу Нової Пошти", - поділилася своєю історією незадоволена клієнтка.

Відгук клієнтки "Нової пошти", скріншот: Otzivua
Відгук клієнтки "Нової пошти", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, багато вакансій та підвищення зарплат: яких фахівців потребують найбільше і що з ринком праці в Україні.

Раніше повідомлялося, що в Україні стрімко дорожчає паливо: фахівець розповів, коли ситуація стабілізується.

Також, які нововведення у комунальних платіжках: киянам обіцяють зручні сервіси.