ПФУ повідомляє, що в цілому перерахунок здійснили для 19 419 пенсіонерів.

У липні відбувся черговий перерахунок виплат для українських пенсіонерів. У Пенсійному фонді повідомили, хто з українців отримав найбільші підвищення.

Оформлення пенсії, скріншот: YouTube
Оформлення пенсії, скріншот: YouTube

Цього разу підвищення отримали держслужбовці та наукові працівники. Не складно здогадатися, що пенсійні виплати виросли найбільше для народних депутатів, які мають у цьому прошарку найвищі заробітні плати.

Найбільше середнє підвищення отримали особи, яким пенсії призначили за Законом "Про статус народного депутата України" — у 659 осіб пенсії в середньому зросли на 1450,98 грн.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Середнє підвищення пенсій, призначених за Законом "Про державну службу", становить 1046,70 грн (перерахунок провели для 16 989 осіб). Підвищення призначених за Законом "Про службу в органах місцевого самоврядування" пенсій отримали 1574 людини, в яких щомісячні виплати зросли в середньому на 634,89 грн.

Окрім цього, перерахунок провели для 197 осіб, пенсії яким призначили за законом "Про наукову і науково-технічну діяльність" — у середньому підвищення становить 422,51 грн.

Нагадаємо, ми писали, що Ельвіра Кириленко розповіла, як підвищення цін на електроенергію вплине на вартість продукції.

Як повідомляв "Знай.ua", українці можуть отримати допомогу ще від одного фонду: що для цього потрібно.

Також "Знай.ua" інформував, 70 кілограм продуктів: українцям видають по 4 коробки соціальної допомоги, як оформити заяву.