В українських супермаркетах регулярно оновлюють цінники, за якими покупцям буває важко встежити. Щоб знати, де можна дешевше купити продукти, аналітики порталу Мінфін зібрали всі дані.

У липні змінилися ціни на курячі яйця, цукор, борошно та макарони. Зокрема, вартість яєць відрізняється в залежності від вибору торгової марки та супермаркету.

Квочка подешевшала кілька копійок, до 56,46 грн за десяток. У Варусі найвигідніша пропозиція – 53,90 грн. А ось десяток ТМ Ясенсвіт у середньому коштуватиме 59,26 грн, але у Варусі дешевше – 55,90 грн.

Ціни на яйця, дані Мінфін
Ціни на яйця, дані Мінфін

Борошно пшеничне Хуторок знизилося в ціні до 21,70 грн/кг. В Ашані продукт коштує ще дешевше – 19,90 грн. За два кілограми такого ж борошна доведеться віддати 39,50 грн.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ціни на борошно, дані Мінфін
Ціни на борошно, дані Мінфін

Ціни на макарони пір'я теж впали, з 28,12 грн/кг до 27,92 грн/кг. Пропозиції від супермаркетів різні. Наприклад, найдешевше вони обійдуться в Новусі за 25,89 грн, а в Ашані значно дорожче – 32,50 грн.

Ціни на макарони, дані Мінфін
Ціни на макарони, дані Мінфін

Однак цукор при цьому подорожчав на кілька копійок і зараз у середньому коштує 33,96 грн/кг. Ціни в супермаркетах практично однакові, тільки Варус виділився на тлі інших, там продукт обійдеться 34,40 грн.

Ціни на цукор, дані Мінфін
Ціни на цукор, дані Мінфін

Нагадаємо, треба поспішити: Сильпо шокуюче зрізало ціни, але на кілька днів

Раніше ми писали про те, що шукайте кубики льоду: українські супермаркети порадували цінами на вино, горілку та пиво.

Як повідомляв Знай.ua, сіль і цукор продають українцям за новими цінами: витратитися доведеться ще більше