У Києві на відео було зафіксовано ситуацію, яку просто так описати і зрозуміти дуже складно, хоч і можливо.

Жінка гуляла з дітьми, але при цьому використовувала такий собі повідець. Тому ролик дуже швидко поширився у соціальних мережах та став популярним. Через що і треба спробувати пояснити те, що сталося.

Виплати на дітей, фото: Знай.ua
Виплати на дітей, фото: Знай.ua

Незважаючи на те, що такий спосіб пересування дітей є досить неординарним — він безпечний. Але ж українці цього не зрозуміли. Тому висловили стурбованість щодо цієї ситуації.

Експерт у галузі дитячої та сімейної психології Лариса Шкловцова висловила свої коментарі щодо цього.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Звичайно, те, що в країні йде війна, теж загострює тему організації безпеки дітей на вулиці. немає нічого страшного, мене бентежить відсутність емоційного та зорового контакту з дітьми, а також лише один супроводжуючий дорослий", - заявляє вона.

Діти на повідку, скріншот: Youtube
Діти на повідку, скріншот: Youtube

Діти на повідку, скріншот: Youtube
Діти на повідку, скріншот: Youtube

Можливо, у цьому випадку ми спостерігаємо роботу приватної няні чи представниці приватного дитячого садка. Однак варто зазначити, що на околицях є рух автомобілів, що робить такі "прогулянки" з дітьми небезпечними.

Крім того, дорослий, що супроводжує, не звертає належної уваги на дітей і не спілкується з ними під час прогулянки. Тому психолог рекомендує батькам дітей звернути увагу на організацію безпечних прогулянок, оскільки те, що відбувається за стінами садка, залишається без уваги.

Нагадаємо, "ти смоктатимеш по колу": бухом мажор у столиці диктував поліції свої правила

Як повідомляв "Знай.uа", під Києвом таксист ударив дівчину по обличчю: голосно грюкнули дверима

Знай.ua писав, сайт за мільйон гривень: Київська облрада знайшла куди викинути гроші в розпал війни