В мережі обговорюють зацікавлення Гетманцевим "нелегального ринку кави".

Напередодні з'явився коментар Данила Гетманцева про те, що в Україні продають 30% контрабандної кави, що сильно засмутило голову податкового та митного комітету, відомого своїми жорсткими пропозиціями щодо роботи бізнесу. У соцмережах обговорюють слова головного податківця.

Кава. Фото: скрін youtube
Кава. Фото: скрін youtube

Тепер українці підозрюють, що нормальної кави тепер не вип'єш, а в країні має з'явитися нова структура - Укрдержкавовидобування. Ось що пишуть, коментуючи новину про контрафакт кави:

Щось мені здається, що незабаром х*р вип'єш нормальної кави, а ринку кав'ярень наступить 314да. Кінець кінцем, запровадьте вже Укрдержкавовидобування, вам же кортить! — написав журналіст Олександр Крамаренко.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

У іншій соціальній мережі його слова процитували: "Цей довбо**б ще до кави добереться, ховайте вашу арабіку".

Скриншот повідомлень та коментарів
Скриншот повідомлень та коментарів

Нагадаємо, Гетьманцев дав інтерв'ю, у якому знайшов нелегальну каву на українському ринку, при чому за даними чиновника, її на ринку третина.

Нагадаємо, ми писали, що власники авто з ГБО хапаються за голову: як повернення акцизів позначилося на вартості автогазу.

Як повідомляв "Знай.ua", водії схопилися за серце: бензин та дизель різко подорожчали, як змінилися ціни на АЗС.

Також "Знай.ua" інформував, що повернення податкових перевірок: за кого візьмуться в першу чергу.