Власники готелів у Болгарії, які розмістили українських біженців по програмі захисту від війни, і надалі отримуватимуть фінансову допомогу.

Біженці. Фото скрін з Youtube
Біженці. Фото скрін з Youtube

Болгарія до кінця вересня 2023 року подовжила програму державної підтримки з розміщення українських біженців.

Про це повідомили у Міністерстві реінтеграції України.

Українські біженці. Фото: скрін youtube
Українські біженці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Болгарія до кінця вересня цього року продовжила програму державної підтримки з розміщення українських шукачів притулку. Згідно з рішенням, власники готелів і надалі будуть отримувати по 15 левів (близько 310 гривень) на день за кожного українця зі статусом тимчасового захисту, який у них проживає", - йдеться в повідомленні.

Біженець. Фото: скрін youtube
Біженець. Фото: скрін youtube

Крім того, уряд Болгарії доручив міністрам праці та соціальної політики й освіти впродовж двох місяців розробити пропозиції, які сприятимуть інтеграції осіб із тимчасовим захистом у суспільство країни.

Біженці. Фото: YouTube
Біженці. Фото: YouTube

Нагадаємо, що 6 липня Україна та Болгарія підписали спільну декларацію, яка стала 22-м документом, в якому йдеться про підтримку членства України в НАТО.

Нагадаємо, мешканка РФ побила та облила водою українку прямо на сцені : як відреагували організатори

Як повідомляв "Знай.ua", мобілізація студентів, які навчатимуться за кордоном : які сюрпризи чекають

Також "Знай.ua" поінформував, що українцям із новонародженими дітьми видають набори: хто і як може отримати одяг та інше.