В українців є можливість непогано заробити на здачі металобрухту, але перед пошуком скарбів слід дізнатися, за які матеріали дають більше грошей.

Так, одним із найдорожчих металів є нікель, він дуже затребуваний у пунктах прийому. Бажаючі можуть легко знайти матеріал вдома, тому що його часто використовують для покриття безлічі виробів для захисту від корозії і псування.

Ціни залежать від міста, в якому ви здаватимете нікель, а також від сезонності та обсягів металу. Вважається, що чим більше продавати оптом, тим дорожчою буде вартість, а не навпаки, як зазвичай буває на торгових ринках. Вартість кілограма нікелю стартує від 100 грн, проте деякі компанії готові заплатити і по 250-300 грн.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

І не менш важливе питання - де знайти нікель. На щастя, його повно вдома, а саме в тих виробах, які потребують захисту від іржі, корозії, гниття. Також покриття поверхні необхідне в різних промислових галузях для захисно-декоративних та спеціальних цілей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Шукайте нікель на кухонному посуді, столових приладах, меблевій та сантехнічній фурнітурі. Крім того, цей метал використовують для виготовлення протезів та брекет-систем.

Нікель у виробах, фото з вільних джерел
Нікель у виробах, фото з вільних джерел

Нагадаємо, здача макулатури в Україні: як правильно підготувати її і скільки можна виручити в різних областях

Раніше ми писали про те, що "Легко підняли ліміт...": пенсіонер з карткою "Ощадбанку" опинився по горло в кредитах, винен 100 тисяч

Як повідомляв Знай.ua, українцям роздають продукти від благодійників: як оформити заявку на набори