Місцевій владі слід починати піклуватися про те, чи зможуть вони забезпечити безперебійне постачання громадянам.

На Одещині вже пропрацьовують усі варіанти, щоб мати змогу вчасно зреагувати на виклики, які можуть бути викликані війною. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Генератор, скріншот: Youtube
Генератор, скріншот: Youtube

"Минула зима видалася надскладною для Одещини. Бачимо, що ворог продовжує тероризувати цивільну та енергетичну інфраструктури, тому ґрунтовно готуємося до опалювального сезону 2023-2024", – проінформував очільник області.

Повідомляється, що в області вже виконано 40% запланованих робіт на об'єктах житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери. Роботи йдуть за графіком.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Комунальники, фото: Київтеплоенерго
Комунальники, фото: Київтеплоенерго

Від початку року на Одещині введено нові потужності відновлювальної енергетики обсягом 60 МВт, що додає додаткової стабільності енергосистемі регіону.

Котельні переводять на альтернативне паливо (брикети, пілети), тим самим зменшуючи залежність від газу. 15% котелень вже відмовилися від газу, а кожна 10 Гкал виробляється за допомогою альтернативного палива.

В процесі реалізації також спільний з UNDP (програма розвитку ООН) проєкт розташування на об’єктах тепло- та водопостачання чотирьох електростанцій загальною потужністю 29,7 МВт.

Нагадаємо, ми писали, як платити менше за електроенергію: пікові години споживання світла змінилися.

Як повідомляв "Знай.ua" "нульова" субсидія: кому і коли її призначають.

Також "Знай.ua" інформував, що українцям можуть обмежити постачання води: все через тариф, який лишився незмінним.