Мобільний оператор Lifecell запустив акцію для абонентів, в рамках якої можна отримати подарунок за поповнення рахунку. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Lifecell запустив акцію, в рамках якої абоненти можуть отримати подарунки у вигляді безкоштовних хвилин для дзвінків та гігабайтів інтернету.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Що потрібно зробити?

Крок №1: поповнити рахунок будь-яким зручним, здатним на акційну суму (від 200 до 400 гривень і більше).

Крок №2: набрати комбінацію *400# та активувати подарунок за 1 копійку.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

У компанії наголосили, що подарунок залежить від суми поповнення. Наприклад, за мінімальну суму (від 200 гривень) можна одержати 5 гігабайтів інтернету.

Подарунки від lifecell. Фото: скрін офіційного сайту
Подарунки від lifecell. Фото: скрін офіційного сайту

"Більша сума поповнення – більший подарунок: можна отримати до 40 ГБ та 200 ХВ на всі номери по Україні на 4 тижні! Акція діє для всіх індивідуальних абонентів у період з 01.07.2023 до 30.09.2023 (включно) на всій території України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell порадував любителів "халяви": як безкоштовно отримати річний запас гігабайтів.

Також наш портал інформував, українці порівняли сервіс Lifecell із пограбуванням: "Чому я плачу гроші і не отримую послуги? "

Крім того, ми писали, абоненти Vodafone можуть отримати безкоштовні гігабайти: потрібно виконати одну просту дію.