Після червневих прохолодних днів, липнева спека сприймається як аномалія.

Впродовж місяця температура повітря у столиці підійматимемся до 32 градусів, а довгоочікувану прохолоду можна буде відчути лише в останніх числах другого літнього місяця. Про це інформує wisemeteo.com.

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

За прогнозами синоптиків, весь липень киян радуватиме сонячна погода, лише у деякі дні можлива мінлива хмарність або опади. Зокрема це: 14, 18 та 19 липня. У ці дні температура повітря становитиме близько 24 градусів. В інші ж дати вона коливатиметься у межах 29-32 градусів.

Спека піде на спад із 27 липня - цього дня очікується мінлива хмарність, а термометри покажуть +19 градусів, які протримаються іще кілька діб.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Наталка Діденко у своєму прогнозі прогнозує найближчими днями сильну спеку на півдні, південному сході України втримається - очікується +33+39 градусів.

У східних областях +30+35 градусів. У північних областях спека послабне - нарешті! - до +24+28 градусів, лише на Сумщині ще попече до +32 градусів. У західній частині України очікується найпрохолодніша погода, завтра вдень +22+27 градусів, — заявила синоптик

Нагадаємо, ми писали, що робити, якщо не вдається забутися солодким сном у літню спеку: ефективні поради.

Як повідомляв "Знай.ua" лікування та профілактика яблунь від всюдисущої парші: забудьте назавжди про чорні плями на фруктах.

Також "Знай.ua" інформував, усього за 8 тижнів дівчина схудла до невпізнання: прес з'явився не зважаючи на вино та піцу.