Для всіх наших повнолітніх читачів є важливі новини з алкогольних відділів українських супермаркетів. Справа в тому, що першого тижня другого місяця літа цінники на вино, пиво і горілку стали трохи знижуватися.

Варто відзначити той факт, що ціни на вино знизилися дуже відчутно. Якщо ви плануєте великий за масштабами відпочинок, то загалом ящику вина можна заощадити десятки гривень. Трохи подорожчало лише пиво, і те лише одного бренду.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin, пише "Хвиля".

Супермаркет (відділ із пивом), фото: Знай.ua
Супермаркет (відділ із пивом), фото: Знай.ua

Ціни на вино

Згідно з відкритою інформацією, станом на 6 липня вино Vardiani Піросмані червоне порівняно в середньому знизилося в ціні з 93,63 до 90,00 грн за 750 мл. Середні ціни на всі марки вина у тарі 750 мл зупинилися на рівні – 90,00 грн.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Ціни на вино, скріншот: Minfin
Ціни на вино, скріншот: Minfin

Вартість горілки

Горілка Хлібний Дар класична також трохи знизилася в ціні з 118,83 грн. до 117,28 грн. за 500 мл. Найдешевшу горілку продають у супермаркетах мережі "Новус", рівно по 109,00 грн.

Ціни на горілку, скріншот: Minfin
Ціни на горілку, скріншот: Minfin

Вартість пива

А ось пиво марки "Львівське" світле не змінилося в ціні порівняно з минулим місяцем – 24,40 грн. за 500 мл. Пиво бренду "Чернігівське" світле подорожчало з 27,48 до 29,07 грн за 500 мл.

Ціни на пиво, скріншот: Minfin
Ціни на пиво, скріншот: Minfin

Нагадаємо, молоко, хліб та яйця: Кабмін продовжив держрегулювання цін на продукти, чи варто українцям радіти.

Раніше повідомлялося, головне, не подавитися бутербродами: у супермаркетах оновили цінники на хліб, сир та консерви.

Також, бутерброди – не для всіх: в Україні різко дорожчає хліб та вершкове масло.