Українські супермаркети перерахували ціни на популярну м'ясну продукцію – сосиски та сардельки. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Продукти харчування переважно дорожчають, а зниження цін на якісь товари досить рідкісне явище. При цьому багато українців опинилися у складному фінансовому становищі через війну, тому прохарчуватися стало непростим завданням.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Багатьом стало складніше дозволити ті самі м'ясні продукти, такі як сосиски та сардельки. Однак у липні супермаркети порадували зниженням цін на цю продукцію.

Так, станом на 5 липня сардельки Алан Женевські із сиром у середньому продаються по 269,63 гривні за кілограм, що на 22,5 гривні дешевше, ніж було минулого місяця. Водночас сардельки торгової марки "Ятрань" молочні подешевшали з 120,38 до 116,45 гривні за кіло.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Сосиски торгової марки "Алан" яловичі в середньому коштують 117,00 гривні за 350 грамів, що на 3,62 гривні дешевше, ніж у червні. А от середній цінник на філейні сосиски "Бащинський" виріс - 225,36 гривні за кіло замість 217,58 гривні.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цінник злетів на 60%: у супермаркетах "позолотів" овоч, без якого не зварити борщ.

Також наш портал інформував, молоко, хліб та яйця: Кабмін продовжив держрегулювання цін на продукти, чи варто українцям радіти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте банки та огірочки для консервації: українцям показали ціни на сіль, цукор та оцет у супермаркетах.