Київська обласна рада у розпал війни вирішила витратити понад мільйон гривень на розробку свого вебсайту. Про це свідчать дані на порталі Prozorro.

У той час як українські захисники потребують дронів та автомобілів на передовій, Київська обласна рада знайшла як спустити на вітер пристойну суму бюджетних коштів – оголосила тендер на розробку свого вебсайту.

Київська облрада. Фото: скрін youtube
Київська облрада. Фото: скрін youtube

Фахівцям обіцяють винагороду у розмірі 1068300 гривень. Термін виконання вказано до 10 вересня 2023 року.

Тендер на розробку сайту Фото: скрін Prozorro
Тендер на розробку сайту Фото: скрін Prozorro

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Український військовий Олег Симороз у Facebook відреагував на скандальне рішення Київської облради. За його словами, по-перше, вартість розробки такого сайту завищена в рази, а по-друге, ці гроші могли піти на більш важливі та корисні для суспільства цілі.

"Ціна завищена як мінімум в декілька разів. А враховуючи унилість подібних сайтів, то значно більше. Про доцільність під час повномасштабної війни повністю змінювати сайт навіть писати не буду. Як і не буду писати скільки це дронів та автівок для ЗСУ…", - обурився військовий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, звільнили лише на папері: голова Дніпровської РДА після скандалу з барабанами отримав нову посаду.

Також наш портал інформував, київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"

Крім того, ми писали, "Прокиньтеся, клоуни": боєць ВСУ закликав отямитися столичних корупціонерів, які закуповують барабани та конструктори.