У липні ці послуги із постачання блакитного палива надають 12 компаній.

У залежності від постачальника, ціни коливаються від 7,70 гривні за один метр кубічний і до майже 10 гривень. Про це пише видання "Газправда".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Найбільше платитимуть за блакитне паливо ті українці, які отримують газ від товариства з обмеженою відповідальністю "Ритейл Сервіс" ТМ "СвітлоГаз" — 9,99 грн за кубометр.

Як і в попередні місяці, 98% всіх споживачів платитимуть за ціною 7,96 грн за кубометр. Всі вони є клієнтами газопостачальної компанії Нафтогаз України.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тарифи на газ у липні — нижче у таблиці:

Ціна на газ, скриншот Газправда
Ціна на газ, скриншот Газправда

Варто розуміти, що споживачам ще потрібно заплатити вартість доставки (розподілу) блакитного палива. А цей тариф різниться в залежності від регіону.

Цікаво, що українці, які отримали офіційний статус учасника бойових дій, можуть розраховувати на 75% знижку на оплату комуналки.

Нагадаємо, ми писали, що абоненти Vodafone можуть отримати безкоштовні гігабайти: потрібно виконати одну просту дію.

Як повідомляв "Знай.ua" розрахунок майбутньої пенсії: як низька зарплата під час війни вплине на її розмір.

Також "Знай.ua" інформував, українцям дозволили стати пенсіонерами на 10 років раніше: як перевірити, кого це стосується.