Згодом спливає дедалі більше цікавих та скандальних подробиць про те, куди випаровуються кошти з держбюджету. На цей раз стало відомо, що частину з них виділили на ремонт дороги у столиці, яка й так у відмінному стані.

Про це написав журналіст та засновник podcast platfom "Вільний" Влад Сидоренко у своєму Telegram. Він поділився документом, в якому підтверджується виконання плану з ремонту дороги на бульварі Перова, яка знаходиться при переїзді на Лівий берег Києва.

"Будь-який мешканець Києва, який особливо живе на "лівому", добре знає цю дорогу. Вона - центральна, чи що. Як і знає, в якому стані вона знаходиться - дуже непоганий, якщо не сказати хороший. Однак я звернув увагу, що кілька тижнів тому там розпочався… ремонт", - написав Сидоренко.

Бульвар Перова, скріншот
Бульвар Перова, скріншот

Виникає логічне питання - навіщо ремонтувати дорогу, яка цього не потребує, тим більше коли по всьому місту одні "руїни", ще й плутанина з укриттями, а точніше закупівлями для них.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Також Сидоренко з'ясував, що будівельними роботами вже займається турецька ТОВ "Онур Конструкцiон Інтернешнл", яка регулярно виграє різні тендери, що не може не викликати сумнівів.

І що найцікавіше, ремонт дороги на бульварі Перова обійдеться майже 100 мільйонів гривень. Звичайно ж, ці кошти буде виділено із міського бюджету.

Документ про ремонт дороги у Києві, скріншот
Документ про ремонт дороги у Києві, скріншот

Раніше ми писали про те, що 1,5 млрд грн на дорогу до мажорного ЖК: Кличко вирішив, що кияни оплатять комфорт багатіїв