Національний банк України зобов’язав встановити додаткову верифікацію у всіх терміналах. Які зміни чекають на українців з 1 серпня, повідомляється на офіційному сайті регулятора.

З 1 серпня українцям доведеться проходити додаткову верифікацію під час використання платіжних терміналів. Потрібно буде вводити свій номер телефону та пароль, отриманий у вигляді SMS. При цьому сума переказу не матиме значення.

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Квитанції за результатами операцій із внесення готівки за допомогою ПТКС для зарахування на рахунки додатково повинні містити номер мобільного телефону платника ", - йдеться у повідомленні Нацбанку.

Термінали, фото: Знай.ua
Термінали, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У Національному банку наголосили, що вимоги стосуватимуться операцій із внесення готівки для їх зарахування на рахунки за допомогою ПТКС і не поширюватимуться на низку інших операцій:

  • оплату квитків на поїзди;
  • оплату комунальних послуг;
  • оплату проїзду у міському та приміському транспорті.
  • оплату штрафів, податків чи адміністративних послуг та інших платежів до держбюджету;
  • поповнення проїзних; оплату маршрутних пасажирських перевезень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, держава змусить платити всіх: з 5 червня банки щотижня звітуватимуть про перекази клієнтів.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе, як треба: кому пощастить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Деріть їх!": експерт розповів, як боротися з нахабними обмінниками, які не хочуть міняти долари.