Оператор мобільного зв'язку Vodafone порадував приємним сюрпризом українців, які перебувають в інших країнах. Деталі стали відомі на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Vodafone регулярно радує абонентів захоплюючими акціями та вигідними пропозиціями. Цього разу мобільний оператор подарував українців, які виїхали в інші країни.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так, оператор заявив, що продовжує акцію "Доступний роумінг у подарунок" до 30 вересня 2023 року. У її рамках українці, які тимчасово перебувають за кордоном, можуть безкоштовно підтримувати зв'язок із рідними в Україні, отримавши 100 хвилин для дзвінків та 10 Гб мобільного інтернету.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Все для того, щоб дзвінки зі словами кохання не вщухали, а гігабайти підтримки, подяки та донатів не закінчувалися. Щоб рідні залишалися поруч навіть незважаючи на те, що так далеко", - йдеться у повідомленні.

Послуга діє у 30 країнах, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті оператора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, такої щедрості абоненти ще не бачили: Lifecell приготував справжній сюрприз для українців.

Також наш портал інформував, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Крім того, ми писали, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.