Українець поскаржився, що через "глюк" у банкоматі "Ощадбанку" його гроші фактично "зависли" у повітрі. Подробиці він розповів у своєму зверненні на порталі Мінфін.

Чоловік розповів, що під час видачі готівки банкомат "Ощадбанку" показав помилку. В результаті гроші отримані не були, але успішно списалися з картки.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

"Банкомат показав помилку, звичайно не видав гроші, а з картки вони знялися. Звернулися за номером, який на банкоматі сказали, що звертайтеся до банку, в якому видана моя карта", - розповів українець.

Ощадбанк, скріншот із відео
Ощадбанк, скріншот із відео

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

За його словами, процес повернення коштів виявився дуже непростим, особливо для нього, адже він перебуває на фронті. У результаті сума у ​​20 тисяч гривень фактично "зависла" у повітрі.

"Спочатку говорили "операція у розробці, гроші повернутися можуть на рахунок" на другий день сказали "операція пройшла успішно, потрібно писати заяву в банку на з'ясування обставин та повернення грошей". Я на передовій, як мені тут знайти банк? Або нотаріуса? щоб написати довіреність на когось, хто напише заяву замість мене. 20 000 грн, це дуже велика сума”, - зазначив чоловік.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе як треба: кому пощастить.

Також наш портал інформував, що українці з картками "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Крім того, ми писали, Ощадбанк влаштував українцям атракціон небаченої щедрості: хто отримає цінний подарунок.