Після скандалу пов'язаних із закупівлею барабанів для шкільних укриттів нова хвиля незадоволення виникла через нові дивні тендери.

Наприклад, управління освіти Дніпровської районної державної адміністрації в Києві завершило тендер на придбання ігрових конструкторів для укриттів. Дані опубліковані на порталі ProZorro.

Скриншот Prozorro
Скриншот Prozorro

На ці потреби виділили майже мільйон гривень. А ще 90 млн гривень витратять на ремонт їдальні в Олімпійському навчально-спортивному центрі. Замовники з управління освіти вирішили, що укриття необхідно забезпечити розвивальними іграми, а саме — настінними та математичними конструкторами для навчання. Всього заплановано купити 503 одиниці продукції загальною вартістю 952 864 грн. Тендер виграв ФОП Сергія Барсученка на 900 770 грн.

Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" чекає пропозицій від підрядників на проведення ремонтних робіт в їдальні закладу. Реконструкція головного тренувального об'єкта країни розпочалася ще перед початком повномасштабного вторгнення.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще
На ремонт їдальні хочуть витратити 90 млн гривень, ще раніше повний капітальний благоустрій території державного підприємства оцінили в 162 млн гривень.

Нагадаємо, ми писали, що ПриватБанк попередив українців про фейкові соцвиплати: "Не ведіться".

Як повідомляв "Знай.ua" робіть запаси італійської кави та снікерсів: ціни стрімко полетять вгору.

Також "Знай.ua" інформував, у Кривому Розі обернулася трагедією пластична операція зі збільшення грудей: родичі звинувачують хірурга.