Мобільний оператор Lifecell порадував абонентів новою акцією, в рамках якої можна отримати 120 Гб мобільного інтернету безкоштовно. Що для цього потрібно зробити, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Lifecell регулярно запускає цікаві акції для залучення нових клієнтів та заохочення тих, хто вже давно користується послугами. Так, на цей раз у абонентів з'явилася можливість отримати 120 Гб інтернету на цілий рік.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Що ви отримаєте?​​ 10 ГБ інтернет-трафіку на 30 днів 12 (ух ти!) разів поспіль​.​ Послугу «Мобільний захист» протягом 91 дня на умовах пакету "Стандарт+". Подальша вартість послуги — 17 грн/день", - йдеться у повідомленні.

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Для отримання "халявних" гігабайтів потрібно виконати такі умови:

  • придбайте один з акційних смартфонів Samsung Galaxy.​
  • Встановіть SIM-ку з будь-яким тарифним планом lifecell;
  • Наберіть комбінацію *789# і в USSD-меню виберіть "Підключити".

Охочі отримати безкоштовний інтернет на рік можуть взяти участь в акції до 31 липня 2023 року включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, такої щедрості абоненти ще не бачили: Lifecell приготував справжній сюрприз для українців.

Також наш портал інформував, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Крім того, ми писали, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку.