Деякі українці можуть отримати до 3 мільйонів гривень у рамках нової програми підтримки. Хто може претендувати на виплати, повідомляє Український ветеранський фонд.

Український ветеранський фонд запустив програму підтримки бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. Фінансова допомога надаватиметься на конкурсній основі.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Так, українці можуть одержати фінансову підтримку у розмірі від 500 тисяч гривень до 3 мільйонів гривень. Подати заявку можна за цим посиланням.

Претендувати на виплати можуть ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

Також підтримку в рамках цієї програми можуть отримати юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв українцям обіцяють виплатити по 6600 грн: хто і як може отримати грошову допомогу.

Також наш портал інформував, українцям допоможуть "стати на ноги" та виплатять 100 тисяч гривень: хто і як може отримати допомогу.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українкам почнуть виплачувати нову допомогу: можна отримати 90 тисяч гривень.