"Укрпошта" попередила українців про обновлення графіків роботи відділень. Зміни почнуть діяти з 1 липня. Деталі розкрили у пресслужбі поштового оператора.
У компанії зазначили, що стандартизація режимів роботи відділень під потреби клієнтів розпочалася ще у 2019 році, але з початку повномасштабної війни час роботи відділень доводився регулярно змінювати та зменшувати. Починаючи з 1 липня більша частина відділень працюватиме за новими стандартними графіками.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Зараз Укрпошта готова до усіх викликів сьогодення і пропонує своїм клієнтам зрозумілі та передбачувані графіки роботи своїх відділень. З 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні", - повідомили українців.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

Щодо відділень "Укрпошти", які розташовуються в торгових центрах чи територіях ринків, то вони працюватимуть згідно з графіком конкретного ТЦ або ринку. Графіки роботи сільських стаціонарних відділень також будуть оновлені – замість 2-3 днів на тиждень вони працюватимуть 5 днів.
У компанії закликають клієнтів з 1 липня перед походом до відділення уточнювати графік його роботи у додатку "Укрпошта", у чат-боті чи контакт-центрі.