ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісу та систематично радує клієнтів новими послугами та можливостями. Цього разу запустили корисну послугу для тих, хто не має часу на походи у відділення. Про це свідчить оновлення мобільного банкінгу "Приват24".

ПриватБанк порадував клієнтів новим оновленням у додатку Приват24. Відтепер українці можуть не приходити особисто до відділення банку, щоб отримати нову картку. Замовити перевипуск можна в режимі онлайн через мобільний банкінг, а картку доставлять поштою – у відділення чи поштомат.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Оновили можливості з перевипуску карток - відтепер ви можете замовити нову пластикову картку з доставкою по Україні до відділень та поштоматів "Нової пошти". Щоб замовити нову пластикову картку, оберіть потрібну картку в меню "Гаманець" і натисніть "Замовити картку"", - поінформували клієнтів.

Нова послуга. Фото: скрін Приват24
Нова послуга. Фото: скрін Приват24

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За даними Нацбанку в Україні за I квартал 2023 року активність платіжних карток збільшилася на 2% - до 47,2 мільйона. При цьому на ПриватБанк припадає понад половина активних банківських карток.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".

Також наш портал інформував, залишає без грошей на їжу: українка скаржиться, що "Ощадбанк" безпідставно блокує пенсійні картки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зжер гроші, не сказавши спасибі": українець розповів, як термінали ПриватБанку обирають клієнтів.