Українців попередили про те, що мобільний оператор Київстар з 1 липня закриває низку тарифних планів. На заміну пропонується обрати нові тарифи з вигіднішими умовами.

Так, абоненти більше не зможуть скористатися та підключити такі тарифи: ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт, ВАШ Безлім, ВАШ Преміум, ВАШ Преміум+, ВАШ Максимум. Їх скасують уже з 1 липня.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

Замість зазначених тарифів Київстар пропонує підключити нові лінійки LOVE UA Бізнес. Перейти на них можна буде автоматично і безкоштовно. Коли настане час, абонентам почнуть надсилати повідомлення на номер про умови нових тарифів.

Якщо абонентів не влаштує обслуговування нової лінійки, на інший тариф вони зможуть перейти за окрему плату.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Лінійка LOVE UA Бізнес від Київстар пропонує більше інтернету та хвилин на дзвінки на інші мережі. Крім того, можна буде дзвонити за кордон - до Польщі, Італії, Чехії, Німеччини, Узбекистану, Ізраїлю, США, Канади та інших країн. Також є можливість підключити кілька SIM-карток для одного телефонного номера.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

За тариф LOVE UA Сила потрібно заплатити 300 грн/місяць. До нього входить 50 ГБ мобільного Інтернету, 10 ГБ Інтернету в роумінгу, безліміт на дзвінки в мережі та 300 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів.

Тариф LOVE UA Пісня обійдеться 230 грн/місяць. У пакеті послуг є 25 ГБ мобільного Інтернету Київстар, 5 ГБ Інтернету в роумінгу, 250 хвилин на дзвінки інших операторів та безліміт у мережі Київстар.

А ось плата за тариф LOVE UA Світло складає 175 грн/місяць. За цю суму абоненти отримають 15 ГБ мобільного інтернету у мережі, 5 ГБ інтернету у роумінгу, безліміт у Київстар та 150 хвилин у мережі інших мобільних операторів.

Нагадаємо, "Обдиралівка!": українці скаржаться на Київстар, гроші знімають за все, окрім тарифу