Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю серед громадян завдяки великій мережі банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу клієнт банку заявив, що банк нібито відкрив дані своїх клієнтів для шахраїв. Справа в тому, що без відома клієнта його банківською карткою, яка оформлена для іноземної валюти, спробували зробити покупку на одному з відомих маркетплейсів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на економічному порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Історія така. Я мав USD картку з практично нульовим балансом (0.72 USD на рахунку). Ця карта суто віртуальна, не пластик.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

25.06.2023 я намагався її поповнити через термінал. Це було невдало, бо приват так і не повернув цієї можливості. Наступного дня (26.06.2023) надходить повідомлення, що картку заблоковано.

Поспілкувавшись із підтримкою, виявилось, що ввечері 25.06 цю картку прив'язали до amazon.aws. А наступного дня вже спробували розплатитись нею.

Я розумію, що цілком можливо зловмисники побачили (через камеру в ТЦ) номер карти, коли я вводив його в термінал. Але звідки вони впізнали CVV? Навіть я його не знав. У чаті ці зауваження тупо проігнорували", - поділився своєю історією незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin

Нагадаємо, ПриватБанк спише борг автоматично: заразом підвищили комісію.

Раніше повідомлялося, Метро, ​​Ашан чи Новус: супермаркети змінили ціни на молоко.

Також, в Україні починає дорожчати риба: у чому причина і скільки зараз коштує продукт.