На офіційному сайті мобільного оператора "Київстар" з'явилася оновлена ​​інформація щодо послуги "Тимчасове призупинення номера".

Якщо ви вже користувалися цією послугою, тоді вам потрібно звернути увагу на зміни.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Для абонентів, у яких підписано контракт, можна вимкнути номер на період до півроку у разі втрати мобільного телефону або SIM-картки. Після повернення телефону або придбання нової SIM-картки можна відновити номер.

Для використання цієї послуги необхідно подати заявку - інструкція знаходиться на офіційному сайті. Якщо ви раптом не можете або не хочете скористатися телефоном заради цього — тоді зверніться до найближчого магазину "Київстар", щоб отримати додаткову інформацію.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Повідомляється, що послуга про тимчасове зупинення номера є абсолютно безкоштовною. При цьому потрібно врахувати, що для цього вам знадобиться серія та номер паспорта, адреса реєстрації місця проживання, податковий номер — якщо ви займаєтеся цим питанням, зайшовши до магазину мобільного оператора.

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

За період тимчасового відключення номера плата за тариф та підключені послуги списуватимуться до кінця поточного місяця, в якому було припинено.

Нагадаємо, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку

Як повідомляв "Знай.uа", "здирникам заплатити 155 гривень": оператор "Vodafone" заганяє людей з інвалідністю в борги

Знай.ua писав, "тарифний план "лохотрон": абонент Lifecell поповнив рахунок на 300 гривень, не отримав послуг і опинився в боржниках