Державний банк "Ощадбанк" влаштував українцям атракціон небаченої щедрості. Десятки клієнтів мають шанс отримати щедрий подарунок у вигляді нового смартфона. Про це повідомляється на офіційній сторінці фінустанови у Facebook.

Ощадбанк запустив акцію, в рамках якої бізнес-клієнти можуть виграти новенький смартфон, виконавши кілька умов. Зазначається, що отримати подарунок зможуть 80 клієнтів, а акція триватиме до 31 серпня 2023 року.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"ОщадPAY – це зручна альтернатива POS-терміналу. За його допомогою підприємці можуть приймати платежі з карток, пристроїв із NFC або готівку. А також ОщадPAY включає в себе програмне РРО, яке дозволяє фіскалізувати оплати готівкою та платіжними картками. Підприємці, що завантажать ОщадPAY, матимуть змогу отримати один із 80 смартфонів ZTE BLADE A51", - йдеться у повідомленні.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У банку пояснили, що для участі в акції потрібно виконати лише дві умови:

  • встановити мобільний додаток ОщадPAY;
  • протягом 30 днів з моменту реєстрації прийняти платежі через додаток на суму від 25 тисяч гривень та більше.

Раніше портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" почав блокувати картки пенсіонерів: "Чекайте повідомлення..."

Також наш портал інформував, українці з картами "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Крім того, ми писали, Ощадбанк готовий платити українцям гроші за просте завдання, як отримати.