У мережі показали, як виглядає могила колишнього мера Києва Олександра Омельченка заросла бур'янами та в недбалому стані.

Занедбана могила знаходиться на Байковому кладовищі, на відео, яке залили в мережу, видно, що на ній провали, бур'яни та сміття. На додачу синя будівельна поліетиленова плівка. Відео оприлюднили у тг-каналі "Карточний офіс".

Могила Олександра Омельченка. Фото: Telegram
Могила Олександра Омельченка. Фото: Telegram

Так виглядає могила ексмера Києва Олександра Омельченка, який помер півтора року тому. Кличко б не вулицю перейменувати на його честь, а для початку доручити доглянути могилу на Байковому. А партійці з "Єдності" на зароблені гроші від продажу київської землі вже й пам'ятник могли б поставити.

Треба сказати, що поруч з могилою Омельченка досить охайні могили, і лише ця виглядає, м'яко кажучи, недолуго, як для очільника міста.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Не так давно у Києві вирішили змінити назву вулиці, помінявши історичну постать Скоропадського на Омельченка, втім спільнота обурилася та створила петицію, яку врешті підтримав Кличко. Перейменування вулиці Павла Скоропадського не відбулося. Однак могила колишнього мера показує справжнє ставлення до колишнього градоначальника.

Нагадаємо, ми писали, що Кличко пожалівся на "шквальну кампанію дискредитації", кияни йому нагадали: "Труханов, потопи, закупки, мости та барабани".

Як повідомляв "Знай.ua", Князєв купився на секретного агента НАБУ: красуня модельної зовнішності.

Також "Знай.ua" інформував, українським водіям потрібно готуватися до подорожчання пального: як зміняться ціни з 1 липня.