Наразі перед владою стоїть питання подолати бідність, а також врахувати виклики.

Міністерка соцполітики Оксана Жолнович на конференції з відновлення України, яка проходить у Лондоні розповіла про ідею об'єднати дрібні виплати українцям в одну універсальну виплату.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Суть новації за її словами у тому, щоб об’єднати безліч дрібних виплат в одну універсальну. Міністерка переконана, що це дозволить сім’ям отримати певну самостійність. Вона зазначила, що основне завдання влади, подолати бідність, а також врахувати виклики, пов'язані зі зміною місця проживання та похилим віком.

Оксана Жолнович наголосила, що підтримка людей у пріоритеті, але виплати повинні отримувати дійсно потребуючі громадяни.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Також раніше Жолнович повідомила, що уряд вирішив спростити процедуру отримання субсидії.

Цікаво, що тепер для отримання коштів буде достатньо подати коротку заявку та інформацію про склад родини, а далі мінсоцполітики самостійно збиратиме інформацію про доходи надавача.

"У Пенсійному фонді також заведено акаунти/особисті кабінети для всіх надавачів послуг. Щоб людина не вписувала деталі про комуналку" — зазначила Жолнович.

Нагадаємо, ми писали, що хлопець помстився жінці, що сиділа в літаку ззаду, газировкою за дуже смердючі ноги під сидінням: "Але потім...".

Як повідомляв "Знай.ua" морква з картоплею дешевшають, а буряк - у дефіциті: українцям розповіли, що відбувається з цінами на інші овочі.

Також "Знай.ua" інформував, ветерани наприкінці літа зможуть отримати надбавку до пенсії.