ПриватБанк проводитиме обмін доларів за новими правилами. Які купюри прийматимуть в українців, а які ні, пояснили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк починає здійснювати валютно-обмінні операції у касах банку для фізосіб згідно з оновленими вимогами Національного банку.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

"Нагадаємо, 20 червня Національний банк України ухвалив зміни до нормативно-правової бази, скасувавши перелік ознак незначного зношення банкнот. Це означає, що тепер з усіма без винятку банкнотами іноземної валюти, крім значно зношених чи пошкоджених, мають здійснюватися валютно-обмінні операції", - йдеться у повідомленні банку.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Які купюри тепер зобов'язані приймати у відділеннях:

  • без значного ушкодження;
  • без ознак підробки;
  • банкноти будь-якого номіналу;
  • банкноти всіх років випуску.

Крім того, ПриватБанк відновив угоди з готівкою через термінали самообслуговування.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".

Також наш портал інформував, що клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.